Bel ons: no skype addon 06 13 629 772

Rijschool Montfoort

Ben je op zoek naar een goede Rijschool in de regio Montfoort? Dan bij je bij Autorijschool Ligeon Montfoort aan het goede adres! Wij zijn een snel groeiende en jonge rijschool uit de omgeving van Montfoort.

Wij van Autorijschool Ligeon werken met speciaal op maat samengestelde rijles pakketten waardoor het leerproces is afgestemd op de individuele leerling. Hierbij houden wij rekening met de leeftijd, motivatie en aanleg voor het autorijden van onze leerlingen, want ieder mens is anders en heeft andere begeleiding nodig.

Autorijschool Ligeon Montfoort beidt deze lespakketten aan om één doel na te streven; tevreden klanten die tegen minimale kosten hun rijbewijs halen. Daarom zijn onze rijlessen die aangeboden worden in Montfoort zo aangepast dat er een ontspannen, gezellige en vooral leerzame omgeving ontstaat tijdens de autorijlessen, natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Wat leidt tot het beste resultaat!

De rijopleiding wordt op twee manieren aangeboden bij Autorijschool Ligeon Montfoort. In de vorm van een cursuspakket of normale (losse) lessen, waarbij in samenwerking met de leerling deze zijn of haar eigen les tempo kan bepalen. Onze autorijlessen in Montfoort worden in fases gegeven, hiermee bedoelen wij dat de verschillende instructie- onderdelen vanaf het begin tot eind, stap voor stap worden behandeld. Een goede rijopleiding is namelijk een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je goed, verantwoord, zelfstandig en veilig leert rijden!

Uiteraard zoals bij alles is de prijs van de autorijlessen ook belangrijk. Daar proberen wij op in te spelen want Autorijschool Ligeon verzorgt uw rijlessen in Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Vandaar zijn wij in de regio Montfoort één van de meest scherp geprijsde rijscholen zijn, waar u gegarandeerd professionele service krijgt.

Aarzel dus niet langer en bel of mail Autorijschool Ligeon Montfoort snel voor meer informatie of een afspraak.

Waarom Autorijschool Ligeon?

1. Jonge gemotiveerde instructeurs;

Het team van jonge en gemotiveerde instructeurs zorgt ervoor dat jij niet alleen het autorijden goed onder de knie krijgt, maar dat er ook een ontspannen, gezellig en vooral leerzame omgeving ontstaat tijdens de autorijlessen. Dat is ook de reden waarom velen voor je met plezier de rijopleiding bij Rijsschool Ligeon Montfoort hebben genoten.

2. Op maat samengestelde rijles pakketten;

De autorijlessen in Montfoort worden in fases gegeven. Tijdens een intake les bekijken we je huidige vaardigheden en hoe snel je dingen aanleert. Vervolgens stellen we een lesprogramma op maat samen waarin je in stappen het autorijden en de bijzondere verrichtingen traint. Dit totdat je ze helemaal onder de knie krijgt. Het voordeel hiervan is dat je op deze manier goed, verantwoord, zelfstandig en veilig leert rijden!

3. Scherpe prijs.

Waar vind je nog een betrouwbare autorijschool in Montfoort voor een zeer scherpe prijs, zonder dat deze verkeersschool in de kwaliteit van de rijlessen moet inleveren?

Bij Autorijschool Ligeon krijg je beide. Met de gratis proefles die wij aanbieden kun je dit zelf komen ervaren. Je kunt in het onderstaand formulier je gegevens invullen zodat wij contact met je kunnen opnemen om de proefles in te plannen.

Vraag nu een proefles aan

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Klaar om te starten?

Ben je geïnteresseerd in onze rijlessen? Of wil je onze rijschool proberen?

Klik dan nog op de knop Gratis proefles en schrijf je hiervoor in!